EN İLETİŞİM
IntElect serisi büyüme tahminlerini aştı IntElect serisi büyüme tahminlerini aştı
IntElect serisi büyüme tahminlerini aştı

IntElect serisi büyüme tahminlerini aştı

Plastik enjeksiyon kalıp makineleri uzmanı Sumitomo (SHI) Demag, IntElect serisinin büyüme oranının tüm tahminleri aştığını açıkladı.

Sumitomo (SHI) Demag CEO’su Gerd Liebig, “IntElect gibi tam elektrikli makineler, teknik olarak o kadar olgunlaşmışlar ki, tüm kriterleri göz önünde bulunduran müşterilerin daha cazip bulduklarını” ifade etti. Şirket, IntElect serisinin büyüme oranının tüm tahminleri aştığını, son 12 ayda satılan tüm makinelerin neredeyse yarısının tam elektrikli IntElect serisinden olduğunu açıkladı.

Ürün portföyü pazar eğilimlerini yansıtacak şekilde değiştirildi. Liebig, “Almanya’da, küçük tam hidrolik makine üretimini, tam elektrikli tahrik teknolojimizle değiştiriyoruz. Fakuma 2018’den itibaren, 1200kN’ye kadar olan klemens gücüne yaptığımız yatırım tamamen IntElect serisine kayacak” dedi. 500- 4500kN’lik kuvvet ağırlığında, son derece geniş bir uygulama yelpazesi sunan IntElect makineleri, Liebig’e göre gelecekte şirketin lider ürünü olacak.

Bununla birlikte Almanya’da iki lokasyonda kapsamlı bir yatırım programı başlatıldı. Wiehe’deki elektrikli enjeksiyon makineleri için global yetkinlik merkezinde, son teknoloji konveyör bant üretim hatlarında yüzde 30 oranında daha yüksek çıktı sağlandı. Schwaig de, yeni işleme merkezleri sayesinde yıl sonunda işleme kapasitesi yaklaşık 2 katına çıkmış olacak.

Wiehe tesisinin tamamen elektrikli IntElect serisine odaklanmasının, tüm üretim akışını optimize etmesi ve yıllık üretim kapasitesini 1000 tam elektrikli makineye yükseltmesi bekleniyor.